2017. április 12., szerda

Elég volt!



Már megint ugyanaz a téma, csak a köntöse más. Most éppen CEU és Soros. Újabb olyan gumicsont, ami eléri, hogy az emberek egymás torkának ugorjanak.

Igaza van a CEU mellett tüntetőknek, és igaza van azoknak, akik Soros Györgytől féltik az országot. Igaza van mindenkinek, aki kiáll az ország vezetőinek hazugságai ellen, és igaza van azoknak is, akik látják: Orbán jól teszi, amikor … Mindenkinek igaza van. És közben senkinek sincs. Mert csak egy-egy szeletet látunk, a magunk szűrőjén keresztül értékelve. Próbáljuk meggyőzni az ellentábort az igazunkról és ők is ezt teszik.
Mi ennek az eredménye?
 Nézz körül!
Ez.
Itt van, mi csináljuk.

Hogy mi a kiút ebből a katyvaszból?

Vedd észre: semmi és senki nem fehér vagy fekete! Mindenkiben van jó és rossz is. Ha te csak az egyik színt látod, nem látsz semmit! Még csak nem is feketefehér a világ, hanem számtalan szín és árnyalat van benne!

Tedd azt, amit megtehetsz! Képviseld az igazad! Nem kell győzködni senkit. Te a CEU miatt vagy az utcán. Te azért, mert eleged van a politikusok hazugságából. Te azért, mert átlátod az Eu vagy Soros, vagy az oroszok, vagy … hazánk elleni ténykedését. Soha nem lesz olyan, hogy mindenki pont ugyanazt látja helyesnek! És mégis: ugyanaz a belső igazság vezet mindenkit, amikor azt mondja: Elég volt!

Egy dolgot lássatok már meg végre! Itt mindenki a hazájáért indul neki! A hazaszeretet viszi ki az utcára az embereket, ki-ki aszerint kódolja a sajátját, ami őt a személyes életében érinti. Nem kell mindenkinek minden aspektust átlátni, ezt hagyjuk meg az Istennek, oké?
A lényeg: nézz magadba és tedd meg azt, amit érzel, amit megtehetsz. Nem többet, de nem is kevesebbet.

Ha otthon ülsz és szidod azokat az embereket, akik szerinted erről tehetnek, akkor a lehető legrosszabbat teszed! Ébresztő! Elég a tehetetlenségből és a szentségelésből!

Állj fel és tegyél valamit, ha úgy látod, hogy valami nincsen rendben! Ha nem tudsz tenni semmit, akkor hagyd abba a botránkozást, állj fel az internet virtuális világa elől, lépjél ki a valódi világba! Eredj, találkozz emberekkel, állatokkal növényekkel! Randizz Istennel! Adj szeretetet, örömet valakinek! Máris megtetted, amit tehettél: Szebbé tetted a világot.

Elég már a fotelforradalomból! TEGYÉL VALAMIT! Légy végre aktív résztvevője az életednek. ÉLJ!

Csodina



Ha kérdésed van,keress a csodina@gmail.com -on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése